29Geg19:0020:00AURARCHYVAS: Laikini Šėšėliai (2018)AURARCHYVAS

Renginio detalės

Kol karantino metu Kauno šokio teatras „Aura” žiūrovams negali pasiūlyti gyvai atliekamų pasirodymų, pristatome AURA archyvinių spektaklių transliacijas!

 

Gegužės 29 d. 19 val. – „Laikini šėšėliai” (2018)

Peržiūros nuoroda 

 

AURARCHYVAS: Iš Auros repertuaro 2010-2020 m.

Choreografija – Vangelis Legakis (Graikija)
Muzika – Antanas Jasenka
Šviesos – Vladimiras Šerstabojevas
Kostiumai – Kristina Sviderskaitė
Šoka tarptautinė šokio teatro „Aura“ trupė: Blake Seidel (JAV), Chiara Corbetta (Italija), Clara Giambino (Prancūzija), Erik Zarcone (Italija), Evgeniy Kalachov (Rusija), Jasper Narvaez (Filipinai), Julija Mintautė (Lietuva), Matthew Livingston (JAV), Marine Fernandez (Prancūzija), May Chen Mei (Kinija).
Trukmė – 66 min.
Premjera: 2018 vasario 24 d., Klaipėda

Greito vartojimo kultūra kėsinasi ne tik į materialų, bet ir į mūsų dvasinę gyvastį. Yra problema, yra ir jau sukramtyti jos sprendimai. Greitos skyrybos, greitosios paskolos, netrukus ir greita santuoka internetu taps realybe. Išsiskirti tapo lygiai taip pat paprasta, kaip išpilti atšalusią arbatą, užuot ją pašildžius. Visa tai kaip kraitį dovanojame savo vaikams.

Choreografas Vangelis Legakis, šiuo metu gyvenantis Honkonge, pristatydamas būsimo šokio spektaklio idėją pasitelkia psichiatro Karlo Jungo terminą „savirealizacija“ („individuation“), apibūdinantį žmogaus raidos procesus, kurių metu jis sąmoningai atskiria save nuo kitų, tačiau suvienija savo kūną, protą, dvasią ir emocijas suvokdamas jų tarpusavio priklausomybę. „Kaip harmonizuoti santykį tarp tradicinių požiūrių atstovų ir šiuolaikinės jaunosios kartos? Ką daryti, kad šių dienų vaikai bręstų ne kaip atskiri individai, o kaip be

 

 

Daugiau

Laikas

(Penktadienis) 19:00 - 20:00

Vieta

Kauno šokio teatras AURA

Organizatorius

Kauno šokio teatras AURA

Leave a Reply

Your email address will not be published.