02Spa19:0020:10AURA 30: Šeiko & Maciej Kuźmiński - PREMJERA „AŠ“ (N-18)Tarptautinis šokio festivalis AURA 30 / International Dance Festival AURA 30 | Kaunas

Renginio detalės

30-asis Tarptautinis šokio festivalis AURA Kaune | Rugsėjo 30 – spalio 4 dienomis!

PREMJERA!

„AŠ“

Kada: Spalio 2 d. 19 val.

Kur: Nacionalinis Kauno dramos teatras, Didžioji salė

Choreografija, vizualinis dizainas, garso dizainas: Maciej Kuźmiński
Dramaturgija: Paul Bargetto
Kostiumai: Slavna Martinović, Maciej Kuźmiński
Atlikimas ir sukūrimas: Liwia Bargieł (Lenkija), Oksana Griaznova (Lietuva), Evgenij Kalachov (Rusija), Zuzanna Pruska (Lenkija), Niels Claes (Nyderlandai), Gintarė Marija Ščavinskaitė (Lietuva)
Scenografija: Sigita Šimkūnaitė
Šviesų dailininkas: Paweł Murlik
Choreografo asistentas: Emile Boer
Prodiuseriai: Goda Giedraitytė, Maciej Kuźmiński, Aleksandra Machnik
Koprodukcija: Šeiko šokio teatras, Maciej Kuźmiński Company
Trukmė: 70 min.

Naujas choreografo Maciejaus Kuźmińskio darbas, sukurtas bendradarbiaujant su režisieriumi Paulu Bargetto, įtraukia į egzistencinę artimos ir tolimos ateities meditaciją, sapno logiką ir begalybę. Balansuodamas tarp scenos ir vaizduojamojo meno kūrinys užburia tarsi veidrodžių kambarys, sutvertas iš vidinių begalinės savasties šukių. Spektaklyje mirties ir suvokimo ribų peržengimas tampa aukščiausiu egzistavimo tikslu. Įkvėptas Michelio Houellebecqo mokslinės fantastikos ir Gilles’io Deleuze’o filosofinių raštų šokio spektaklis paliečia transhumanizmo, evoliucijos ir genetinės atminties temas.

ŠEIKO ŠOKIO TEATRAS

2012 m. Klaipėdoje įkurtas Šeiko šokio teatras – viena aktyviausiai kuriančių profesionalaus šiuolaikinio šokio trupių Lietuvoje. Choreografės Agnijos Šeiko vadovaujamas šokio teatras kuria ir pristato šalies bei užsienio publikai aukščiausiais nacionaliniais apdovanojimais įvertintus įvairių žanrų ir formų šokio spektaklius, taip pat užsiima šokio edukacija, rengia viešus pasirodymus mieste, bendradarbiauja su įvairiomis bendruomenėmis.

Bilietus platina TIKETA

Daugiau

Laikas

(Penktadienis) 19:00 - 20:10

Vieta

Nacionalinis Kauno dramos teatras

Organizatorius

Kauno šokio teatras AURA

Leave a Reply

Your email address will not be published.