07Lap19:0019:45Deginanti trintisVilnius

Renginio detalės

ATŠAUKTA PREMJERA!

DEGINANTI TRINTIS

Kada: Lapkričio 7 d. 19 val.

Kur:  Menų spaustuvė, Juodoji salė (Šiltadaržio g. 6, Vilnius)

Choreografija: Brandon Lagaert (Belgija)
Muzika: Felix Machtelinckx (Belgija)
Kostiumai: Kristina Čyžiūtė
Šviesų dailininkas: Vladimiras Šerstabojevas
Tarptautinė šokio teatro AURA trupė: Arūnas Mozūraitis (Lietuva), Ester Bega (Albanija), Francisco Ladrón de Guevara (Ispanija), Hueng Won Lee (P. Korėja), Julija Mintautė (Lietuva), Marine Fernandez (Prancūzija), Natsuho Matsumoto (Japonija), Tse-Wei Wu (Taivanas)
Trukmė: 45 min.

„Deginanti trintis“ – tai paralelinis mūsų pasaulio atspindys, kuriame laikas pailgėja ir peržengia įprastas ribas. Jame gyvena „Deginančios trinties“ būtybės – „šunyčiai“ ir „trynėjai“, kurie geba formuoti figūras, pasitelkdami savo neįprastus kūnus. Kaip ir mes, šios būtybės apsėstos noru turėti kuo daugiau ir varžosi niekada nesibaigiančioje kovoje dėl teritorijos.

BRANDONAS LAGAERTAS

Brandonas Lagaertas, gimęs 1992 m. Belgijoje, mokėsi aktorystės meno gimtajame Gente ir 2012 m. įstojo į Karališkąją Antverpeno konservatoriją, pasirinkdamas šiuolaikinio šokio pedagogikos studijas. Po vienerių metų Brandoną priėmė šokio trupė „Peeping Tom“, kurioje sėkmingai dirba iki šiol. Šiuo metu jis taip pat yra „Moeder and Kind“ trupės dalyvis.

Šokėjas-choreografas, pradėjės savo karjerą „Peeping Tom“ trupėje kūriniu „Vader“, iš likusios dalies nepanaudotos medžiagos sukūrė spektaklį „Subdued“. Už šį kūrinį jis pelnė „Išskirtinio atlikimo“ apdovanojimą Kopenhagos tarptautiniame choreografijos konkurse.

2016 m. Brandonas Lagaertas gavo „BILL Award“ apdovanojimą, skirtą jauniems kylantiems Belgijos menininkams Vizualiųjų menų kategorijoje.

Bilietus platina TIKETA

Daugiau

Laikas

(Šeštadienis) 19:00 - 19:45

Vieta

Menų spaustuvė

Organizatorius

Kauno šokio teatras AURA

Leave a Reply

Your email address will not be published.